Arkistot

Eltete TPM, tuotekoulutus ja asiakkaat

Eltete järjestää joka lukukausi tehdaskierroksen, jossa tiimi käy läpi kestävien kuljetuspakkausmateriaaliemme ja -ratkaisujemme perusperiaatteet ja ominaisuudet sekä esittelee tiettyjen tuotteiden muutoksia joita tuotekehityksemme on saavuttanut.

Eltete TPM - Entering the factory for product training

Koska kehitämme ja parannamme jatkuvasti kestäviä tuotteitamme ja ratkaisujamme markkinoiden muutosten ja vaatimusten sekä asiakkaidemme tarpeiden mukaan, on tärkeää, että tiimimme on tietoinen näistä muutoksista, jotta voimme tarjota asianmukaista palvelua asiakkaillemme ja kumppaneillemme maailmanlaajuisesti.

Eltete TPM - Product training day
Eltete TPM team visiting the warehouse

Ymmärrämme, että koulutusta tarvitaan uusien työntekijöiden lisäksi myös pidempään yrityksessä työskennelleille työntekijöille, sillä pieni ero tuotteen ominaisuudessa voi vaikuttaa suuresti siihen, miten tuotetta käytetään, ja näin ollen myös lopputulokseen.

Kun työntekijät ovat täysin perillä yrityksestä ja tuotteista, he tuntevat olevansa osa tiimiä ja voivat olla luottavaisempia, mikä heijastuu palveluun, tehokkuuteen ja hyvinvointiin työympäristössä.

Eltete TPM - Team having product training
Eltete product training

Tavoitteemme on aina toimittaa korkealaatuisia sekä kestäviä kuljetuspakkausmateriaaleja ja -ratkaisuja erinomaisella asiakaspalvelulla.

More to explore

Reduce carbon footprint with Eltete transport packaging materials

Hiilijalanjäljen pienentäminen kuljetuspakkausmateriaaleilla

Hiilijalanjäljen vähentämisestä on tullut yksi monien yritysten tärkeimmistä tavoitteista. Maailmassa, jossa miljardeja kuormalavoja kiertää päivittäin, kuorma-autojen ja kuljetuskonttien tilan hyödyntäminen parhaalla mahdollisella

Eltete tpm - yksi suomen menestyvimmistä yrityksistä

Eltete – Yksi suomen menestyvimmistä yrityksistä

Meillä on kunnia ilmoittaa, että meidät on valittu Kauppalehden Menestyjät 2021-listalle. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Suomen vaikutusvaltaisimman yleisön tavoittava monikanavainen talouslehti,

Erinomainen vaihtoehto puulavoille

Kartonkilavat: erinomainen vaihtoehto puulavoille

  Voidaan helposti sanoa, että kuormalavat liikuttavat maailmaa, koska ne ovat olennainen osa modernia toimitusketjua. Käytämme kuormalavoja varastointiin ja kuljetukseen sekä tuotteiden

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Contact us
Ota yhteyttä
Kontakta oss
Kontakt
Newsletter-Eltete-Finnish

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla uusista kuljetuspakkausideoistamme